Bud på menuer

– Vi sammensætter gerne individuelle menuer efter smag og behag.

 


“Forårs buffet”

FORRET:

Romainesalat  med varmrøget Laks, Avocadocreme og Stenbiderrogn

BUFFET:

Små gourmet Kartofler vendt i Citronolie og Persille. Eller Flødekartofler

Bulgur-salat m/ grønne Asparges, Mynte og Koriander.

Rucola med Fennikel, Ristede Solsikkekerner og Italiensk Parmesan.

Helstegt Lammekølle m/Rosmarin og Hvidløg hertil myntegele

Okseculotte m/marinerede hele Champignon hertil Rødvinssovs

Langtids koldhævet økologisk Ølandshvedebrød

Hjemmerørt smør med flagesalt

DESSERT:

Bagte rabarber med vanilleis og honningristede mandler

Ovenstående menu er sæsonbestemt og egner sig bedst til forår og forsommer

 


“Efterårs buffet”

FORRET:

Koldrøget bæredygtig laks serveret m/ æbleslaw og rugbrødscrmble

BUFFET:

Citron marineret oksesteg m/ jordskokpúre

Krondyrkølle m svampe/fløde sauce, serveret med stikkelsbærkompot

Perlebygsalat m/ krydderurter og ristede hasselnødder

Rosenkål, æble og valnødde-salat vendt i rapsolie & æbleeddike

Langtids koldhævet økologisk Ølandshvedebrød

Hjemmerørt smør med flagesalt

Dobbelbagte kartofler m/parmesan

Grillede rødder vendt i nigellafrø serveret med rygeost creme

DESSERT:

Mørk chokoladekage eller æblekage på marcipan bund, hertil creme fraiche og friske bær

Ovenstående menu er sæsonbestemt og egner sig bedst til sensommer & efterår

 


“Jule buffet”

Varmrøget laks m/lime ELLER 2 slags kryddersild

Fyldte halve æg med krydderurte-mayonaise

Andelår, langtidsbagte m/rosmarin, laurbær og hvidløg

Æble-rosenkålsalat m/ristede hasselnødder – hertil mormordressing

Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål

Lun leverpostej m/bacon og svampe ELLER vegetar postej med grillede svampe

Oksekødsspegepølse m/rødløg og kapersbær

Langtidshævet ølandsbrød & hjemmebagt surdejs rugbrød m/smør

2 modne oste anrettet på grønt

Dessert: Ris á la mande m/ristede mandler og hjemmelavet kirsebærsovs

 


“Italiensk buffet”

Forret:

Bruschetta med parmaskinke, langtidsbagte tomater og grøn pesto

Buffet:

Kalveculotte serveret med garniture af marinerede zucchini

Bagt hvid fisk m/crumble af pesto, oliven og citron

2 slags italienske pølser, serveret m/ grønt

Årstidens grønne salater m/ karamelliserede pærer, blå ost og valnødder,

Pasta med semidried tomater, kylling, spinat og feta

Ovn-kartofler bagt m/ olivenolie, rosmarin og hvidløg

Grillede auberginer i tomatsauce m/mozzarella og parmesan

ciabattabrød

Hjemmerørt smør med flagesalt

Oliventapanada

Vitello tonnato (tuncreme) (Tuncreme er også rigtig lækker som dyppelse til kalvekødet)

 


“Suppe, steg & is”

Forret

Grøn spicy aspargessuppe med kokosmælk og lemongræs, serveret med ristet rugbrød

Hovedret

Ny kartofler vendt i masser af krydderurter

Dansk oksetyndsteg serveret med flødesauce

Frisk årstids-salat serveret med vinegretta

Koldhævet brød af ølandshvede & smør

Dessert

Hjemmelavet vaniljeis serveret med honning-ristede mandler og bagte rabarber

OBS! Denne menu kan også laves i en 100% vegetarisk eller vegansk udgave

 


“Reception eller stående buffet”

Frisk pillede rejer med blomkåls-creme på lyst brød

Kartofler med krydderurte mayo og rødløg

Rugbrøds-hapsere med flødestuvede svampe og timian

Sushi sandwich med røget laks og avokado

Kalvekød m/peberrod og syltede rødbeder

Grillet polenta m/ blue cheese

Tabuleh af årstidens grønt m/kerner og dressing i små glas

Mini club med kylling og bacon

Røget laks med rygeost serveret på agurk

Mini muffins af årstidens bær m/chokoladecreme

Chokolade bombe med daim-creme

Panna cotta i glas med bærcoulis
minimum 25 kuverter,

 


“Kokkens egne livretter” stående buffet

Bruschetta med tomatsalsa og mozzarella

Spinat hapsere med flødeost og grillede grøntsager

Grillspyd med tigerrejer i ingefærmarinade

Wraps med avokadocreme, grønt og hellefisk

Friturestegte samosas med ærter og kartoffelpuré

Spyd m/ ost og grønt

Vandmelon hapsere med rygeostcreme

Små lammedeller med friske krydderurter på salatbund

Cremefraiche dressing med mynte og chili

Hjemmelavet pesto content

 


Natmad

Vælg mellem følgende:

Frikadeller, hjemmebagt rugbrød og kryddersmør

Legeret porresuppe med hjemmebagt grovbrød og hvidløgssmør

Tre slags oste med hjemmebagt brød og grønt

Hjemmelavet tomatsuppe m. groft brød og smør

Sandwich med forskelligt fyld og hjemmerørte dressinger

 


Konfirmationsmenu

***

Forret:

Koldrøget, bæredygtig Laks, med Æbleslaw, Grønne Asparges og Citron.

Hertil: Hjemmebagt Økologisk Ølandshvedebrød med hjemmerørt Smør med Flagesalt.

Hovedret:

Oksetyndsteg, fra fritgående Dansk Ungt kødkvæg,

stegt med Hvidløg og Rosmarin.

Ovnstegte små Gourmetkartofler, vendt i Citronolie og Timian.

Rødvinssauce.

Blandet grøn salat med Blåbær og ristede Solsikkekerner med Viniagrette.

Rucola med Granatæblekerner, friskpresset Appelsinsaft og  groft Peber.

Dessert:

Panna Cotta Napolion, samlet over Passionsfrugt og Mango,

med Flødeskum og Honningristede Mandler.

Serveres i portionsgals.

minimum 25 kuverter.

Det rullende køkken

Madvognen er ideel at bruge i forbindelse med sportsstævner,  filmhold på locations, træf, festivaler, markeder, eventfirmaer, til kursister, privatarrangementer og meget andet.

Læs mere

Catering

Vi leverer mad ud af huset, kig i vores menuer for inspiration, ring eller send en mail, så sætter vi en menu sammen til netop jeres arrangement

Læs mere

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere