


Frokostmenukort 2019
fra kl. 12 – 15
hvor vi lukker for mad,
vi åbner køkkenet igen kl.
18,00 – 20 hvor vi serverer
vores Aftenmenu.
Torsdag, Fredag og Lørdag.
Søndag laver vi kun Brunch fra kl. 11 – 14, se Søndagsbrunch, derefter lukker Køkkenet.
Vi ønsker at begrænse madspild så meget som muligt, og vil derfor opfordre til at i bestiller bord
alle dage og aftner ring: 2070 6130
det vil hjælpe os til at beregne hvor meget mad vi skal lave.
Hovedret:
6 Østers med Vinaigrette og Citron. Kr. 135,-
Koldrøget Færøsk Laks med Æbleslaw. Kr. 95,-
Rejer med Asparges, Mango, Quinoa og Basilikum/Parmesan Creme. Kr. 95,-
Philly Cheese Steak Burger med Syltede Rødløg og Pommes Frites. Kr. 110,-
Kalvemørbrad fra Fritgående Dansk Ungokse kødkvæg med Vitello Tonnato. Kr. 95,-
Sprød Salat med Høvlet Parmigiano Reggiano, Bær og Vinaigrette. (Vegansk uden Parmesan) Kr. 75,-
Hertil Økologisk Ølandshvedebrød og Smør.
Børn op til 12 år:
Tallerken med Brød, Gnavegrøn, 1 Frikadelle, 1 Ostehaps og frugt. Kr. 55,-
2 Frikadeller med Kold Kartoffelsalat. Kr. 55,-
Dessert:
Osteanretning med 3 slags Oste med Friskt og Sødt. Kr. 75,-
Cheesecake med Hvid Chokolade, Rabarber og Lime. Kr. 55,-
Rødgrød med Fløde og Friske Bær. Kr. 55,-
Dagens Kage. kr. 30,-
Magnum Classic eller med Mandler. Kr. 20,-
Mht. Allergener, kan personalet altid spørges.
Overnatning
Vi har et feriehus med op til 10 senge hvis der er brug for overnatning i forbindelse med en fest eller F.eks vandring/ferie.
Udlejning
Vi har service, glas, kaffekander, lys, lyd, køletrailer etc. Ring og hør nærmere om mulighederne.
Det rullende køkken
Madvognen er ideel at bruge i forbindelse med sportsstævner, filmhold på locations, træf, festivaler, markeder, eventfirmaer, til kursister, privatarrangementer og meget andet.
Catering
Vi leverer mad ud af huset, kig i vores menuer for inspiration, ring eller send en mail, så sætter vi en menu sammen til netop jeres arrangement
Kontakt
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.