KOK & RUL

den tranportable Diner
præsenterer:

Julefrokost 2. Juledag.
26. december 2018

 

DET KOLDE:
Karrysild med Æble og Chili
Kryddersild med Løg og Capers.
Hvide sild med Peberrod og Rødbedecreme.
Fyldte halve Æg med Krydderurte-Mayonnaise.

DET LUNE:
Confit af Andelår med Brunede Kartofler, Rødvinssauce, Rødkål
og Stikkelsbærkompot.
Æble-Spidskålssalat med Mormordressing og ristede Mandler.
Medister med Stuvet Hvidkål.
Mørbradbøf med bløde løg og Agurkesalat.
Tarteletter med Kylling og Selleri.
Koldhævet Økologisk Ølandshvedebrød, Rugbrød, Smør og Krydderfedt.

Ostebord:
2 slags oste med Grønt og Sødt.

Desserten:
Ris á la Mande med ovnristede Mandler, Kold Passionssauce
og Mandelgave.

Pris pr. kuvert: KR. 249,-

 

Alt står pakket og klar til afhentning kl. mellem 12.00 og 13.00 (aftales nærmere),
med en udførlig beskrivelse af de sidste ting der skal anrettes på stedet.
Resten af retterne er anrettet på fade og i skåle lige til at stille på bordet.
Termobokse, fade m.v. afleveres dagen efter, eller efter anden aftale.

 

KOK & RUL bruger Råvarer af høj kvalitet , helst Danske og hvor Dyrevelfærden er i højsæde.
– vi leverer altid Hjemmelavet mad…….

 

Kontakt: KOK & RUL 2070 6130

 

Betaling: Du kan bruge mobil Pay på 52031, med teksten: ”Catering”
eller en bankoverførsel til Reg. 6140 Konto. 1075405

 

Det rullende køkken

Madvognen er ideel at bruge i forbindelse med sportsstævner,  filmhold på locations, træf, festivaler, markeder, eventfirmaer, til kursister, privatarrangementer og meget andet.

Læs mere

Catering

Vi leverer mad ud af huset, kig i vores menuer for inspiration, ring eller send en mail, så sætter vi en menu sammen til netop jeres arrangement

Læs mere

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere