Selskaber.

Vi brænder for at gøre jeres særlige dag til en unik og fin oplevelse.

Vi holder Bryllupper, Barnedåb, runde fødselsdage, sølvbryllupper, kurser, begravelses kaffe, Konfirmationer, konferencer, nonfirmationer, guldbryllupper, fester uden nogen speciel årsag,

ja lad os få en snak om din/jeres næste begivenhed.

Bygningen Fanefjord er stedet hvor vores selskabslokaler er.

 

Sommer-cafe’en har også til huse her, vi har bygget en terrasse med plads til ca. 20 gæster, ud mod vejen. Stik syd.

Den store sal der er nænsomt istandsat med respekt for det dejlige gamle hus, og er den perfekte ramme om en stor fest, en livsbegivenhed eller en konference.

Salen giver en følelse af at man er på et badehotel fra 1920erne, men er samtidig blevet udstyret med den nyeste lysteknologi der kan bidrage til stemningen i festen, upåagtet om man skal synge en sang og dermed har brug for læselys eller om man ønsker en tropenat stemning, en arktisk følelse eller om man ønsker en natklub/disko stemning når dansen går i gang. Mulighederne er uendelige og det hele spiller op til den smukke Böhmiske krystallysekrone der er centrum i rummet.

der er 3 nyistandsatte velkomststuer hvor man kan have velkomstdrink og snacks, den ene velkomststue er indrettet med 47” tv, playstation, apple tv, blueray afspiller, spil, tegnegrej, ps3 spil så der også er noget for både børn og unge.

Vi har videoprojekter, lydanlæg i flere størrelser, lys etc. Så mulighederne er mange.

 

Café

Vores Café åbner den 4. juli, 2019. Vi har åbent fra 12 - 20 hver torsdag,fredag og lørdag. Søndag serverer vi kun Brunch fra 11-14.

Læs mere

Overnatning

Vi har et feriehus med op til 10 senge hvis der er brug for overnatning i forbindelse med en fest eller F.eks vandring/ferie.

Læs mere

Udlejning

Vi har service, glas, kaffekander, lys, lyd, køletrailer etc. Ring og hør nærmere om mulighederne.

Læs mere

Det rullende køkken

Madvognen er ideel at bruge i forbindelse med sportsstævner,  filmhold på locations, træf, festivaler, markeder, eventfirmaer, til kursister, privatarrangementer og meget andet.

Læs mere

Catering

Vi leverer mad ud af huset, kig i vores menuer for inspiration, ring eller send en mail, så sætter vi en menu sammen til netop jeres arrangement

Læs mere

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere