Bud på menuer
– Vi sammensætter gerne individuelle menuer efter smag og behag.
“Forårs buffet”
FORRET:
Romainesalat med varmrøget Laks, Avocadocreme og Stenbiderrogn
BUFFET:
Små gourmet Kartofler vendt i Citronolie og Persille. Eller Flødekartofler
Bulgur-salat m/ grønne Asparges, Mynte og Koriander.
Rucola med Fennikel, Ristede Solsikkekerner og Italiensk Parmesan.
Lammekølle fyldt med Feta og friske Krydderurter
Oksetyndsteg med marinerede hele Champignon
Rødvinssovs
Langtids koldhævet økologisk Ølandshvedebrød
Hjemmerørt smør med flagesalt
DESSERT:
Bagte rabarber med vanilleis og honningristede mandler
Ovenstående menu er sæsonbestemt og egner sig bedst til forår og forsommer
“Efterårs buffet”
FORRET:
Koldrøget bæredygtig laks serveret m/ æbleslaw og rugbrødscrmble
BUFFET:
Citron marineret oksesteg m/ jordskokpúre
Krondyrkølle m svampe/fløde sauce, serveret med stikkelsbærkompot
Perlebygsalat m/ krydderurter og ristede hasselnødder
Rosenkål, æble og valnødde-salat vendt i rapsolie & æbleeddike
Langtids koldhævet økologisk Ølandshvedebrød
Hjemmerørt smør med flagesalt
Dobbelbagte kartofler m/parmesan
Grillede rødder vendt i nigellafrø serveret med rygeost creme
DESSERT:
Mørk chokoladekage eller æblekage på marcipan bund, hertil creme fraiche og friske bær
Ovenstående menu er sæsonbestemt og egner sig bedst til sensommer & efterår
“Jule buffet”
Varmrøget laks m/lime ELLER 2 slags kryddersild
Fyldte halve æg med krydderurte-mayonaise
Andelår, langtidsbagte m/rosmarin, laurbær og hvidløg
Æble-rosenkålsalat m/ristede hasselnødder – hertil mormordressing
Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål
Lun leverpostej m/bacon og svampe ELLER vegetar postej med grillede svampe
Oksekødsspegepølse m/rødløg og kapersbær
Langtidshævet ølandsbrød & hjemmebagt surdejs rugbrød m/smør
2 modne oste anrettet på grønt
Dessert: Ris á la mande m/ristede mandler og hjemmelavet kirsebærsovs
“Italiensk buffet”
Forret:
Bruschetta med parmaskinke, langtidsbagte tomater og grøn pesto
Buffet:
Kalveculotte serveret med garniture af marinerede zucchini
Bagt hvid fisk m/crumble af pesto, oliven og citron
2 slags italienske pølser, serveret m/ grønt
Årstidens grønne salater m/ karamelliserede pærer, blå ost og valnødder,
Pasta med semidried tomater, kylling, spinat og feta
Ovn-kartofler bagt m/ olivenolie, rosmarin og hvidløg
Grillede auberginer i tomatsauce m/mozzarella og parmesan
ciabattabrød
Hjemmerørt smør med flagesalt
Oliventapanada
Vitello tonnato (tuncreme) (Tuncreme er også rigtig lækker som dyppelse til kalvekødet)
“Suppe, steg & is”
Forret
Grøn spicy aspargessuppe med kokosmælk og lemongræs, serveret med ristet rugbrød
Hovedret
Ny kartofler vendt i masser af krydderurter
Dansk oksetyndsteg serveret med flødesauce
Frisk årstids-salat serveret med vinegretta
Koldhævet brød af ølandshvede & smør
Dessert
Hjemmelavet vaniljeis serveret med honning-ristede mandler og bagte rabarber
OBS! Denne menu kan også laves i en 100% vegetarisk eller vegansk udgave
“Reception eller stående buffet”
Frisk pillede rejer med blomkåls-creme på lyst brød
Kartofler med krydderurte mayo og rødløg
Rugbrøds-hapsere med flødestuvede svampe og timian
Sushi sandwich med røget laks og avokado
Kalvekød m/peberrod og syltede rødbeder
Grillet polenta m/ blue cheese
Tabuleh af årstidens grønt m/kerner og dressing i små glas
Mini club med kylling og bacon
Røget laks med rygeost serveret på agurk
Mini muffins af årstidens bær m/chokoladecreme
Chokolade bombe med daim-creme
Panna cotta i glas med bærcoulis
minimum 25 kuverter,
“Kokkens egne livretter” stående buffet
Bruschetta med tomatsalsa og mozzarella
Spinat hapsere med flødeost og grillede grøntsager
Grillspyd med tigerrejer i ingefærmarinade
Wraps med avokadocreme, grønt og hellefisk
Friturestegte samosas med ærter og kartoffelpuré
Spyd m/ ost og grønt
Vandmelon hapsere med rygeostcreme
Små lammedeller med friske krydderurter på salatbund
Cremefraiche dressing med mynte og chili
Hjemmelavet pesto content
Natmad
Vælg mellem følgende:
Frikadeller, hjemmebagt rugbrød og kryddersmør
Legeret porresuppe med hjemmebagt grovbrød og hvidløgssmør
Tre slags oste med hjemmebagt brød og grønt
Hjemmelavet tomatsuppe m. groft brød og smør
Sandwich med forskelligt fyld og hjemmerørte dressinger
Konfirmationsmenu
***
Forret:
Koldrøget, bæredygtig Laks, med Æbleslaw, Grønne Asparges og Citron.
Hertil: Hjemmebagt Økologisk Ølandshvedebrød med hjemmerørt Smør med Flagesalt.
Hovedret:
Oksetyndsteg, fra fritgående Dansk Ungt kødkvæg,
stegt med Hvidløg og Rosmarin.
Ovnstegte små Gourmetkartofler, vendt i Citronolie og Timian.
Rødvinssauce.
Blandet grøn salat med Blåbær og ristede Solsikkekerner med Viniagrette.
Rucola med Granatæblekerner, friskpresset Appelsinsaft og groft Peber.
Dessert:
Panna Cotta Napolion, samlet over Passionsfrugt og Mango,
med Flødeskum og Honningristede Mandler.
Serveres i portionsgals.
minimum 25 kuverter.
Overnatning
Vi har et feriehus med op til 10 senge hvis der er brug for overnatning i forbindelse med en fest eller F.eks vandring/ferie.
Udlejning
Vi har service, glas, kaffekander, lys, lyd, køletrailer etc. Ring og hør nærmere om mulighederne.
Det rullende køkken
Madvognen er ideel at bruge i forbindelse med sportsstævner, filmhold på locations, træf, festivaler, markeder, eventfirmaer, til kursister, privatarrangementer og meget andet.
Café
Vores Café åbner den 4. juli, 2019. Vi har åbent fra 12 - 20 hver torsdag,fredag og lørdag. Søndag serverer vi kun Brunch fra 11-14.
Kontakt
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.